Proizvodi za automobil / dostavno vozilo / 4x4

stage_image1_lg

Kompanija

Posao i karijera

Continental AG – Visokoučinkoviti proizvodi dolaze iz visokoučinkovite kulture

Continental Career - Let your ideas shape the future

Kočioni sustavi, pogonski i šasijski sustavi i komponente, instrumentacija, rješenja za informacije i zabavu, elektronika vozila, gume i tehnički elastomeri su samo mali presjek Continentalova širokog portfelja proizvoda.  

Continental - Inovativan, internacionalan, dinamičan

Continental sebe vidi kao korporaciju orijentiranu na inoviranje tehnologije, nalazeći se među vodećim dobavljačima automobilske industrije širom svijeta. Ta korporacija trenutno zapošljava oko 200,000 zaposlenika u 53 zemlje, te ima preliminarnu prodaju vrijednu preko 34,5 milijarde eura u 2014. godini. 

Posljednjih godina korporacija je prošla kroz dinamičke promjene, doživjela rast na svjetskoj razini, što nikako nije bio rezultat različitih preuzimanja, te zauzela  još značajniju poziciju u globalnoj konkurenciji. Temeljno iskustvo koje je korporacija stekla kroz proces promjena je ono koje govori o tome kako odlučujuću ulogu  igra korporativna kultura. Teme poput “održivost”, “inovacije koje gledaju u budućnost” i “rast koji donosi dobit” neprestano dolaze u prednji plan. 

Continental oblikuje budućnost umrežene mobilnosti

Korporacija čini individualnu mobilnost sigurnijom, udobnijom i održivom. Pomoću svojih ključnih kompetencija, proizvoda i usluga, zajedno sa svojim kupcima  Continental poboljšava sigurnost, udobnost i užitak vožnje. Proizvodi ove korporacije, tehnologije i procesi pomažu da se dade značajan doprinos održivoj mobilnosti.  

Naši zaposlenici su ključ našeg uspjeha

Zaposlenici Continentala su ono što ga čini posebno snažnim. Korporacija očekuje od svojih zaposlenika privrženost i snagu svrhe. Nagrađuje izvrsnost i stvara radne uvjete koji su potrebni za njegovanje kvalitetne učinkovitosti. Promovira privrženost, kvalifikacije, obrazovanje i edukacije, a fleksibilnost i vjernost kao nešto što se samo po sebi razumije. Mnogo se investira u radno mjesto u svim područjima korporacije. Korporacija je posvećena stvaranju zdravih radnih uvjeta te osiguranju sigurnosti na radnom mjestu. Svi u Continentalu imaju jednake mogućnosti, bez obzira na dob, nacionalnost, rod, religiju, rasu ili spolnu orijentaciju. 

Continental je Poslodavac - brend 

Našim Poslodavcem - brendom  mi izražavamo ono što Continental zapravo danas znači: Inovacije,internacionalnost, strast i uspjeh. 

Više o Poslodavcu - brendu možete naći ovdje