Proizvodi za automobil / dostavno vozilo / 4x4

stage_image1_lg

Vision Zero

Nulta vizija

Kako Continental preoblikuje budućnost svakodnevne vožnje.

Continental ima pionirsku ulogu u sigurnosti na cesti već više od 140 godina. Danas ta kompanija istu tvrdnju prenosi na sljedeću razinu: S Nultom vizijom. 


Započnite

Razvoj od najboljeg u kočenju, preko nula smrtnih slučajeva, do nula povreda i nula nesretnih slučajeva.

Kao jedan od najvećih stručnjaka za sigurnost  na svijetu, Continental si je postavio ambiciozan cilj koji treba postići u tri uzastopne faze: razvoj od najboljeg u kočenju, preko nula smrtnih slučajeva, do nula povreda i nula nesretnih slučajeva. I to s dobrim razlogom. Samo Continental poznaje kompletan proces kočenja do u detalje - od pedale do gume.      

Sigurnost na cesti počinje tamo gdje gume dotiču tlo. Poznat po svojoj izuzetnoj stručnoj eksperizi u području guma, Continental podiže razinu sigurnosti na cesti širom svijeta već više od jednog stoljeća. Stoga želimo informirati što je moguće više vozača o koristima koje donosi sigurnost upotrebom visokotehnoloških guma napumpanih na pravi pritisak te s adekvatnom dubinom gaznog sloja.    

Osim njenih inovativnih proizvoda -guma, Continentalova grupa za automobilsku grupu je već razvila tehnologije koje mijenjaju pravila igre, a koje se danas mogu pronaći u najmodernijim automobilima: ABS, ESC i EBA, da spomenemo samo neke. A to je tek početak. S rastom inteligentnog automobila koji se cijelo vrijeme događa, ima više potencijala nego ikad prije da se postigne Nulta vizija. Continental je ponosan što može pružiti holističku ekspertizu u ključnim tehnologijama za postizanje veće sigurnosti na cesti - kojima se utire put k Nultoj viziji.