Proizvodi za automobil / dostavno vozilo / 4x4

The Contidrom

Rezultati testiranja gume za sve sezone

Continentalove gume za sve sezone: rezultati testiranja i ocjene

Tire tests performed on Conti tires

Brze činjenice: ključne stvari koje trebate znati o rezultatima Continentalovih guma za sve sezone:

  • Continentalove gume za sve sezone osiguravaju odlične performanse tijekom cijele godine u umjerenim klimatskim uvjetima
  • sve Continentalove inovacije moraju proći intenzivan režim testiranja prije nego što se krenu proizvoditi
  • naše gume za sve sezone osvojile su nekoliko nagrada za svoje performanse

U Continentalu bismo mogli cijeli dan razgovarati o kvaliteti naših guma za sve sezone. Ali ne trebate nam vjerovati na riječ! Pregledi guma i nepristrana testiranja potvrđuju performanse i pouzdanost naših guma za sve sezone. Ako živite u umjerenoj klimi i u potrazi ste za gumama za sve sezone za svoj automobil, kamper vozilo, kombi vozilo ili SUV, pogledajte kako su neovisne recenzije guma, ocjene i testiranja ocjenjivali našu ponudu guma za sve sezone

Zašto su gume za sve sezone tako svestrane?

Gume za sve sezone osiguravaju odlične performanse tijekom cijele godine u umjerenim klimatskim uvjetima. Budući da su gume Continental za sve sezone posebno dizajnirane kako bi osigurale dojmljivo prianjanje u ljetnim i zimskim uvjetima te dobre performanse kočenja na suhim i mokrim cestama, kao i po bljuzgavici, možete se osjećati sigurno kad vozite našim gumama za sve vremenske uvjete. 

Testiranja guma za sve sezone

Tire tests performed on Conti tires

U Continentalu vaša je sigurnost naš glavni prioritet, a pri razvoju naših guma uzimamo u obzir sve moguće aspekte sigurnosti i udobnosti. Sve Continentalove inovacije moraju proći intenzivan režim testiranja prije nego što se krenu proizvoditi. Naši inženjeri putuju po cijelom svijetu, od Njemačke preko Švedske do SAD-a, kako bi osigurali da svaku gumu Continental – bilo da je riječ o zimskim/ljetnim gumama, gumama za sve sezone ili onima koje se upotrebljavaju u sportskim i terenskim aktivnostima – testiraju naši stručnjaci za širok raspon vremenskih uvjeta i na svim vrstama površina.

Zapravo, svaka nova guma mora proći stotine probnih kilometara na našem glavnom mjestu testiranja, Contidromu, u Hannoveru u Njemačkoj. Osim toga, dok naše gume podvrgavamo većem broju testiranja od bilo koje druge marke, važno nam je da naše gume također imaju dobre rezultate u neovisnim ispitivanjem. I imaju: Continentalove gume redovito se ocjenjuju kao najbolje u nepristranim testiranjima. Njemačko udruženje automobilista ADAC, kao i renomirani časopisi, uključujući AutoBild i AutoZeitung, nekoliko su nas puta proglasili najboljom markom guma godine. Ova postignuća čine nas ponosnima jer to znači da vozači znaju da su u sigurnim rukama u vožnji s gumama Continental.
Međutim, kad je u pitanju testiranje i ocjenjivanje guma za sve sezone, teško je označiti sve okvire. Ove jedinstvene gume moraju kombinirati značajke za doslovno sva godišnja doba kako bi pronašle ravnotežu između tehnologije zimskih i ljetnih guma, kao i da bi osigurale vrhunsko prianjanje, upravljanje, performanse kočenja, udobnost i kilometražu.

Srećom, Continentalova ponuda guma za sve sezone prikupila je odlične kritike i ocjene, a kupci ih često preporučuju drugima. Sve naše gume za sve sezone imaju robusne bočne stijenke, izvrstan gazni sloj, prilagodljivu gumenu smjesu i ukupne visoke performanse u svim vremenskim uvjetima osim u ekstremnim.

NAJBOLJE GUME ZA SVE SEZONE ZA NAJBOLJE PERFORMANSE TIJEKOM CIJELE GODINE

Dojmljivi rezultati testiranja govore za sebe. Continentalove nagrađivane gume imaju sjajne rezultate u nepristranim industrijskim testiranjima i mogu zadovoljiti vaše potrebe za gumama tijekom cijele godine. Izaberite!


Najbolje ocijenjene Continentalove gume za sve sezone

Jedna od naših najboljih guma prema vanjskim recenzijama je guma Continental AllSeasonContact™. Vodeći njemačkih automobilski časopis AutoBild počastio je našu gumu za sve sezone nagradom za izvrsnost 2020. godine. AutoBild je također posebno spomenuo gumu AllSeasonContact™ za demonstriranje izvrsnog prianjanja na snijegu koje je bolje od nekih namjenskih zimskih guma.

Osim toga, ostale recenzije guma uključivale su sljedeće komentare: – „Većina vozača složila se da je ova guma bila izvrsna na snijegu, osiguravala je dobru preciznost upravljanja, upravljivost i prianjanje na mokrom, a također je pokazala vrlo dobre rezultate pri akvaplaningu i dobro trošenje.”

– „… ove su gume imale vrlo dobre performanse u raznim uvjetima, uključujući snijeg/bljuzgavicu, jaku kišu i suhe uvjete.”

– „… ove gume pružile su izvanrednu udobnost u vožnji, glatkoću, prianjanje i bile su tihe.”

Guma Continental VanContact™ 4Season također je dobila preporučljivu nagradu časopisa Promobil, najstarijeg njemačkog i najvećeg europskog časopisa za kamper vozila. Časopis je zaključio sljedeće pri testiranju naših guma za sve sezone:

  • vrlo dobro prianjanje, skretanje i kočenje na snijegu
  • jednostavna kontrola u mokrim uvjetima
  • vrlo dobro prianjanje u suhim zavojima
  • visok otpor kotrljanja
  • niska razina buke na cesti