Proizvodi za automobil / dostavno vozilo / 4x4

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

Brabus

Priča o uspjehu - Brabus i Continental

Image

1. Izazovi

Učinkovitosti u izobilju i snage bez kraja - ali uvijek udobno

Bez obzira radi li se o elegantnom automobilu BRABUS Ultimate 112 sa 112 KS, ili o Viano V8 sa 425 KS, GL 63 biturbo sa 650 KS ili čak o Rocket sa 800 KS i nevjerojatnom obrtnom momentu od 1,100 Nm (elektronski zatvoren) – svaki BRABUS super auto diči se vrhunskom vožnjom za svoju klasu. Ali isto tako pristupačno tjunirani brzi automobili uzet će ono što proizvođači automobila imaju ponuditi. 

Image

Široki spektar različitih vozila, u kombinaciji s enormnom količinom snage koja se stvara, te dodatnim priborom koji pojačava zvuk, sve to podvrgava upotrebljavane gume zahtjevima specijalne vožnje i izdržljivosti. 

Image

2. Učinkovitost

Cijelo vrijeme veća učinkovitost – uvijek s pravom gumom

Vlastiti odjeli proizvodnje omogućavaju kompaniji BRABUS da stekne vertikalnu penetraciju, koja je jedinstvena u ovom sektoru industrije. Zahtjevi po pitanju kvalitete koje BRABUS postavlja pred svoj vlastiti razvoj, komponente i proizvode, postaju mjerila u automobilskoj industriji.  

Image

S Continentalom BRABUS je stekao partnera u tehnologiji koji posjeduje i široku ekspertizu u proizvodnji sportskih sofisticiranih proizvoda i strast i kompetentnost u pogledu tehnologije i učinkovitosti. 

Zajedno te dvije kompanije učvršćuju svoje kompetencije u razvoju i testiranju najnovijih guma Conti SportContact. Cilj je unaprijediti tehnologije  i proizvesti premijske gume visokih performansi, rangirane kao ZRZ (>240 km/h) koje su uvijek najmodernije u pogledu preciznosti u upravljanju te svojstvima usporavanja.  To omogućava sigurnu sportsku vožnju.  

Image
Image

3. Uspjeh

Uspjesi u prošlosti, vizije za budućnost

Tehnički napredak udružuje se s brzim konstruktivnim sparingom i korisnim informacijama na svim razinama razvoja. Sve se to postiže bez  ispuštanja iz vida zajedničke misije, a to je visoka učinkovitost (performanse) koja se može kontrolirati, na svim (brzinama) područjima, bez obzira na kategoriju vozila. Suradničko partnerstvo između kompanija BRABUS i Continental je izuzetna. Rezultati su impresivni. Kako bi  se moglo jamčiti da će to tako ostati i u budućnosti, te dvije kompanije su sklopile sporazum o partnerstvu na IAA 2011. godine.