Proizvodi za automobil/kombi/4x4

stage_image1_lg

Kompanija

Pneumatici za bicikle

Projektovano u Njemačkoj od 1871. godine

New content item

Više od 100 godina iskustva u razvoju i proizvodnji guma za bicikle učinilo je Continental jedinstvenom kompanijom u ovoj industriji.Continental je jedini njemački proizvođač guma za bicikle koji svoje gume proizvodi u Njemačkoj. To saznanje služi kao moćni poticaj našim inženjerima i svima koji su involvirani u proizvodni proces da neprestano teže daljnjim inovacijama.                                                                                                                            

U našem centru za tehnologiju i razvoj u Korbachu, mi neprestano razvijamo nove revolucionarne tehnologije kao što su nenadmašiva smjesa Black Chili i ultimativna Vectran™ tehnologija-rekorder za popravak gume, koje se obje koriste u vrhunskom natjecateljskom sportu. 

Te tehnologije zahtijevaju sofisticirane procese za postizanje legendarne kvalitete krajnjih proizvoda, a ti inovativni proizvodi, jednako kao i  ProTection i RaceSport tehnologija za MTB gume, mogu se jedino proizvesti u našoj tvornici u Njemačkoj - "Ručno izrađeno u Njemačkoj".                                                                            

Kako bismo mogli ponuditi najbolju gumu za svaku vrstu primjene, mi se podjednako oslanjamo na dijalog s našim profesionalnim utrkivačima, rekreativnim biciklistima i biciklistima koji voze bicikl svakodnevno.                                                                                  

Kao globalni čimbenik, Continental također održava proizvodne resurse izvan Njemačke, gdje se Continental gume proizvode za vas s jednakom razinom pažnje i predanosti. Jedna stvar koju sve Continental gume za bicikle imaju zajedničku je to da su razvijene u tehnološkom centru u Korbachu, Njemačka, gdje također podliježu strogoj provjeri.                                                                                                                                                               '
Iza fraze "Ručno izrađeno u Njemačkoj" stoji naše srce i naša duša, u svim našim proizvodima i tehnologijama.                                     


Uživajte u doživljaju Continentalovih proizvoda! Naš tim marljivo radi za vas!    

New content item