Proizvodi za automobil/kombi/4x4

stage_image1_lg

Kompanija

Poslovi & Karijera

Continental AG – Proizvodi visokih performansi potiču iz kulture visokih performansi

article_66w_image1

Kočioni sistemi, pogonski sistemi i sistemi šasija i komponenti, instrumenti, infotejnment rješenja, elektronika vozila, pneumatici i tehnički elastomjeri su samo jedan mali presjek širokog Continental-ovog asortimana proizvoda.

Continental - Inovativan, međunarodan, dinamičan

Continental vidi sebe kao inovativno orijentisanu kompaniju i nalazi se među vodećim snabdjevačima automobilske industrije u svijetu. Korporacija trenutno zapošljava skoro 200,000 zaposlenih u 53 zemlje, i ima prodaju od oko  34,5 milijarde € u 2014. godini.

U skorije vrijeme, korporacija je prošla kroz dinamične promjene, rastući na globalnom nivou, ne samo kao rezultat brojnih akvizicija, već i preuzimajući sve bolju poziciju u okviru globalne konkurencije. Fundamentalno iskustvo koje je korporacija stekla kroz ovaj proces promjene je koliko odlučujuću ulogu u njoj igra korporacijska kultura. Izazovi kao što su “održivost”, “potraga za inovacijama” i “profitablan rast” su samim tim više došli do izražaja.

Continental oblikuje budućnost povezane mobilnosti

Korporacija čini individualnu mobilnost sigurnijom, udobnijom i još održivijom. Svojim ključnim kompetencijama, proizvodima i uslugama, Continental, zajedno sa svojim kupcima, poboljšava bezbjednost, udobnost i uživanje u vožnji. Korporacijski proizvodi, tehnologije i procesi daju značajan doprinos održivoj mobilnosti.

Naši zaposleni su ključni za naš uspjeh

Njegovi zaposleni su u stvari ono što Continental čini snažnim. Korporacija očekuje posvećenost i svrsishodnost od svojih zaposlenih. Ona nagrađuje izuzetnost i kreira radne uslove koji su potrebni za poboljšanje i podsticanje kvaliteta performansi. Ona promoviše posvećenost, kvalifikovanost, obrazovanje i trening, fleksibilnost i odanost kao nešto što se podrazumijeva. Mnogo se investira u radna okruženja u svim dijelovima korporacije. Korporacija je posvećena pružanju zdravih uslova rada i osiguranju bezbjednosti na radnom mjestu. Svi u  Continentalu imaju jednaku šansu, bez obzira na godine, nacionalnost, pol, religiju, rasu ili seksualnu orijentaciju.

Poslodavac brend Continental

Našim brendom poslodavcem mi izražavamo šta Continental danas znači: Inovaciju, Internacionalizam, Strast i Uspjeh.

Više o brendu posodavcu ovdje

 

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružamo najbolji doživljaj na našoj web stranici. Kliknite ovdje da saznate više detalja ili da promijenite vaše postavke za kolačiće.