Proizvodi za automobil/kombi/4x4

stage_image1_lg

Kompanija

Poslovi & Karijera

Continental AG – Proizvodi visokih performansi potiču iz kulture visokih performansi

Continental Career - Let your ideas shape the future

Kočioni sistemi, pogonski sistemi i sistemi šasija i komponenti, instrumenti, infotejnment rješenja, elektronika vozila, pneumatici i tehnički elastomjeri su samo jedan mali presjek širokog Continental-ovog asortimana proizvoda.

Continental - Inovativan, međunarodan, dinamičan

Continental vidi sebe kao inovativno orijentisanu kompaniju i nalazi se među vodećim snabdjevačima automobilske industrije u svijetu. Korporacija trenutno zapošljava skoro 200,000 zaposlenih u 53 zemlje, i ima prodaju od oko  34,5 milijarde € u 2014. godini.

U skorije vrijeme, korporacija je prošla kroz dinamične promjene, rastući na globalnom nivou, ne samo kao rezultat brojnih akvizicija, već i preuzimajući sve bolju poziciju u okviru globalne konkurencije. Fundamentalno iskustvo koje je korporacija stekla kroz ovaj proces promjene je koliko odlučujuću ulogu u njoj igra korporacijska kultura. Izazovi kao što su “održivost”, “potraga za inovacijama” i “profitablan rast” su samim tim više došli do izražaja.

Continental oblikuje budućnost povezane mobilnosti

Korporacija čini individualnu mobilnost sigurnijom, udobnijom i još održivijom. Svojim ključnim kompetencijama, proizvodima i uslugama, Continental, zajedno sa svojim kupcima, poboljšava bezbjednost, udobnost i uživanje u vožnji. Korporacijski proizvodi, tehnologije i procesi daju značajan doprinos održivoj mobilnosti.

Naši zaposleni su ključni za naš uspjeh

Njegovi zaposleni su u stvari ono što Continental čini snažnim. Korporacija očekuje posvećenost i svrsishodnost od svojih zaposlenih. Ona nagrađuje izuzetnost i kreira radne uslove koji su potrebni za poboljšanje i podsticanje kvaliteta performansi. Ona promoviše posvećenost, kvalifikovanost, obrazovanje i trening, fleksibilnost i odanost kao nešto što se podrazumijeva. Mnogo se investira u radna okruženja u svim dijelovima korporacije. Korporacija je posvećena pružanju zdravih uslova rada i osiguranju bezbjednosti na radnom mjestu. Svi u  Continentalu imaju jednaku šansu, bez obzira na godine, nacionalnost, pol, religiju, rasu ili seksualnu orijentaciju.

Poslodavac brend Continental

Našim brendom poslodavcem mi izražavamo šta Continental danas znači: Inovaciju, Internacionalizam, Strast i Uspjeh.

Više o brendu posodavcu ovdje