Proizvodi za automobil/kombi/4x4

stage_image1_lg

Vision Zero

Vizija nula

Kako Continental mijenja budućnost svakodnevne vožnje.

Continental ima pionirsku ulogu u sigurnosti na cesti već više od 140 godina. Danas ta kompanija istu tvrdnju prenosi na sljedeću razinu: S Nultom vizijom. 


Počni

Razvoj od najboljih u kočenju do bez ijednog smrtnog slučaja, ni jedne povrede i nijednog udesa.

Kao jedan od najvećih stručnjaka za bezbjednost širom svijeta Continental je sebi postavio veoma ambiciozan cilj koji treba da postigne u tri uspješne faze: razvoj od najboljih u kočenju do bez ijednog smrtnog slučaja, ni jedne povrede i ni jednog udesa. I to sa dobrim razlozima. Samo Continental poznaje cio proces kočenja do svakog detalja od pedale do pneumatika.

Bezbjednost na putu počinje gdje pneumatici dotiču put. Renomiran po izuzetnoj ekspertizi pneumatika, Continental usavršava bezbjednost na putevima širom svijeta više od jednog vijeka. Prema tome, želimo da informišemo što je moguće više vozača o većoj bezbjednosti kada se koriste pneumatici visoke tehnologije napumpani do tačnog pritiska i sa adekvatnom dubinom gazećeg sloja.

Osim inovativnih pneumatika Continental Automotive Group je već razvila revolucionarne tehnologije koje su zastupljene u modernim vozilima: ABS, ESC i EBA, tek da pomenemo nekoliko. I to je tek početak. Sa sve inteligentnijim vozilima, povećava se i mogućnost da se dostigne Vision Zero.  Continental je ponosan što nudi holističku ekspertizu u ključnim tehnologijama za sigurnost na putu, otvarajući time put prema Vision Zero.