Proizvodi za automobil/kombi/4x4

The Contidrom

Rezultati ispitivanja guma za sva godišnja doba

Continentalove gume za sva godišnja doba: rezultati ispitivanja i ocjene

Tire tests performed on Conti tires

Nekoliko činjenica: ključne stvari koje morate znati o rezultatima ispitivanja Continentalovih guma za sva godišnja doba:

  • Continentalove gume za sva godišnja doba nude odlične performanse tokom cijele godine u područjima s umjerenom klimom
  • Sve Continentalne inovacije moraju proći intenzivan režim testiranja prije ulaska u proizvodnju
  • Naše gume za sva godišnja doba su osvojile nekoliko nagrada za svoje performanse

Mi u Continentalu bismo mogli cijeli dan pričati o kvalitetu naših guma za sva godišnja doba. Ali ne morate nam vjerovati na riječ! Recenzije guma i nezavisni testovi potvrđuju performanse i pouzdanost naših guma za sva godišnja doba. Ako živite u području umjerene klime i tražite gume za sva godišnja doba, za svoj automobil, kamp prikolicu, dostavno vozilo ili terenca, pogledajte kako su nezavisne recenzije guma, ocjene i testovi procijenili naš asortiman guma za sva godišnja doba

Zašto su gume za sva godišnja doba tako svestrane?

Gume za sva godišnja doba nude odlične performanse tokom cijele godine u područjima s umjerenom klimom. Budući da su Continentalove gume za sva godišnja doba posebno osmišljene kako bi pružile impresivno prianjanje i u ljetnim i u zimskim uvjetima, kao i dobre performanse kočenja na suhim i mokrim putevima, kao i na bljuzgavici, možete se osjećati sigurno kada vozite s našim gumama za sve vremenske uvjete. 

Testovi guma za sva godišnja doba

Tire tests performed on Conti tires

Kod nas u Continentalu je vaša sigurnost naš glavni prioritet, a prilikom razvoja guma uzimamo u obzir sve moguće aspekte sigurnosti i udobnosti. Sve Continentalove inovacije moraju proći intenzivan režim testiranja prije ulaska u proizvodnju. Naši inženjeri putuju širom svijeta, od Njemačke i Švedske do SAD-a, kako bi osigurali da svaka guma Continental – zimska guma, ljetna guma, guma za sva godišnja doba ili ona koja se koristi u sportskim i terenskim aktivnostima – bude testirana od strane naših stručnjaka u širokom spektru vremenskih uvjeta i na svim vrstama površina.

Zapravo, svaka nova guma mora proći stotine testnih kilometara na našem glavnom poligonu, Contidromu u Hannoveru u Njemačkoj. Osim toga, dok podvrgavamo svoje gume većem testiranju od bilo koje druge marke, važno nam je da naše gume također dobro prolaze na nezavisnim testovima. I to je tako: gume iz Continentala redovno se ocjenjuju kao vrhunske u nepristrasnim testovima. Nekoliko puta smo proglašavani najboljim brendom guma godine od strane njemačkog udruženja automobilista ADAC, kao i renomiranih časopisa, uključujući AutoBild i AutoZeitung. Ta dostignuća nas ispunjavaju ponosom jer to znači da vozači znaju da su u sigurnim rukama kada voze sa Continental gumama.


Međutim, kada je riječ o testiranju i ocjenjivanju guma za sva godišnja doba, teško je označiti sva polja. Ove jedinstvene gume moraju kombinirati karakteristike za doslovno sva godišnja doba kako bi se pronašla ravnoteža između zimske i ljetne tehnologije guma, kao i osigurali vrhunska vuča, upravljanje, performanse kočenja, udobnost i također kilometraža.

Srećom, Continentalov asortiman guma za sva godišnja doba je dobio odlične recenzije i ocjene, a kupci ih često preporučuju drugima. Sve naše gume za sva godišnja doba imaju robusne bočne zidove, izvrstan gazni sloj, prilagodljivo jedinjenje gume i ukupne visoke performanse u svim, osim ekstremnim, vremenskim uvjetima.

NAJBOLJE GUME ZA SVA GODIŠNJA DOBA, ZA NAJBOLJE PERFORMANSE U SVAKO GODIŠNJE DOBA

Naši izjemni rezultati s testov so zgovorni. Continentalove večkrat nagrajene pnevmatike se odlično izkažejo na neodvisnih testih pnevmatik in so natanko takšne pnevmatike, kakršne potrebujete skozi vse leto. Izvolite, izberite si svoj model.


Najbolje ocijenjene Continental gume za sva godišnja doba

Jedna od naših najbolje performansiranih guma prema vanjskim recenzijama je guma Continental AllSeasonContact™. Jedan od vodećih njemačkih automobilskih magazina, AutoBild, čak je počastio našu svesezonsku gumu svojom uzornom nagradom 2020. godine. ​AutoBild​​ je posebno spomenuo i gumu AllSeasonContact™ gumu, za demonstraciju odlične vuče snijega, koja je bolja od nekih namjenskih zimskih guma.

Pored toga, drugi pregledi guma su uključivali sljedeće komentare: – "Većina vozača se složila da je ova guma bila odlična u snijegu, osigurala je dobru preciznost upravljanja, rukovanje i prianjanje na mokrom, a također je pokazala vrlo dobre rezultate akvaplaninga i dobro habanje".

–  “… ove gume su vrlo dobro funkcionirale u različitim uvjetma, uključujući snijeg/bljuzgavicu, jaku kišu i suhe uvjete”.

– “… te gume su pružile izvanredan komfor vožnje, glatkoću, trakciju i bile su tihe”.

Guma Continental VanContact™ 4Season također je dobila preporučljivu nagradu od Promobil magazina, najstarijeg njemačkog i najvećeg evropskog časopisa za kampere. Časopis je zapisao sljedeće rezultate kada je testirao naše gume za sva godišnja doba:

  • Vrlo dobra vuča, skretanje i kočenje na snijegu
  • Jednostavna kontrola na mokrom
  • Vrlo dobro prianjanje na suhim uglovima
  • Odličan otpor kotrljanja
  • Nizak nivo buke