Proizvodi za automobil/kombi/4x4

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

Brabus

Uspješna priča – Brabus i Continental

Image

1. Izazovi

Bogate performanse i beskrajna snaga  - ali uvijek udobno

Da li se radi o  smart-BRABUS-u Ultimate 112 sa 112 KS, Viano-u V8 sa 425 KS, GL-u 63 biturbo sa 650 KS ili čak o Rocket-u sa 800 KS i o nevjerovatno obrtnom momentu od 1,100 Nm (elektronski zapečaćenom) – svaki BRABUS super automobil odlikuju ultimativne performanse u svojoj klasi. Takođe i njihovi  serijski tjunirani brzi automobili predvode u onom što proizvođači automobla imaju da ponude. 

Image

Širok spektar različitih vozila, u kombinaciji sa ogromnom količinom generisane snage i dodatna oprema koja je unapređuje, se podređuje pneumaticima koji se koriste za specijalne performanse i zahtjeve izdržljivosti.

Image

2. Performanse

Visoke performanse sve vrijeme – uvijek sa pravim pneumatikom

Proizvodna odjeljenja u okviru kompanije omogućavaju BRABUS-u da postigne vertikalan prodor u ovom posebnom sektoru industrije. Kvalitet zahtijeva da se BRABUS osloni na svoj vlastiti razvoj, komponente i proizvode postavljajući mjerila u auto industriji. 

Image

Sa Continental-om, BRABUS je dobio tehnološkog partnera koji posjeduje široku stručnost u proizvodnji sportskih proizvoda vrhunske klase i strast i kompetenciju koje se odnose na tehnologiju i performanse.

Zajedno, dvije kompanije su udružile svoje kompetencije u razvoju i testiranju najnovijih Conti SportContact pneumatika. Cilj je da se unaprijedi tehnologija i proizvodnja visokih performansi, oznake ZRZ (>240 km/h) premijum pneumatika koji su uvijek najmoderniji u smislu preciznosti upravljanja i  karakteristika usporavanja. To obezbjeđuje bezbjednu sportsku vožnju.

Image
Image

3. Uspjeh

Uspjesi u prošlosti, vizije za budućnost

Tehnički napredak se udružio sa sparing partnerom za maksimalne brzine i daje korisne ulazne podatke na svim nivoima razvoja. Sve ovo je postignuto a da se ne gubi iz vida ono što je zajednička misija, a to su kontrolisane vrhunske performanse u svim oblastima (brzina), nezavisno od kategorije vozila. Korporativno partnerstvo između BRABUS i Continental-a je izuzetno. Rezultati su impresivni. To garantuje da će se ono nastaviti i u budućnosti, dvije kompanije zaključile su ugovor o partnerstvu na IAA 2011.