Proizvodi za automobil/kombi/4x4

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

Brabus

Uspješna priča – Brabus i Continental

Image

1. Izazovi

Bogate performanse i beskrajna snaga  - ali uvijek udobno

Da li se radi o  smart-BRABUS-u Ultimate 112 sa 112 KS, Viano-u V8 sa 425 KS, GL-u 63 biturbo sa 650 KS ili čak o Rocket-u sa 800 KS i o nevjerovatno obrtnom momentu od 1,100 Nm (elektronski zapečaćenom) – svaki BRABUS super automobil odlikuju ultimativne performanse u svojoj klasi. Takođe i njihovi  serijski tjunirani brzi automobili predvode u onom što proizvođači automobla imaju da ponude. 

Image

Širok spektar različitih vozila, u kombinaciji sa ogromnom količinom generisane snage i dodatna oprema koja je unapređuje, se podređuje pneumaticima koji se koriste za specijalne performanse i zahtjeve izdržljivosti.

Image

2. Performanse

Visoke performanse sve vrijeme – uvijek sa pravim pneumatikom

Proizvodna odjeljenja u okviru kompanije omogućavaju BRABUS-u da postigne vertikalan prodor u ovom posebnom sektoru industrije. Kvalitet zahtijeva da se BRABUS osloni na svoj vlastiti razvoj, komponente i proizvode postavljajući mjerila u auto industriji. 

Image

Sa Continental-om, BRABUS je dobio tehnološkog partnera koji posjeduje široku stručnost u proizvodnji sportskih proizvoda vrhunske klase i strast i kompetenciju koje se odnose na tehnologiju i performanse.

Zajedno, dvije kompanije su udružile svoje kompetencije u razvoju i testiranju najnovijih Conti SportContact pneumatika. Cilj je da se unaprijedi tehnologija i proizvodnja visokih performansi, oznake ZRZ (>240 km/h) premijum pneumatika koji su uvijek najmoderniji u smislu preciznosti upravljanja i  karakteristika usporavanja. To obezbjeđuje bezbjednu sportsku vožnju.

Image
Image

3. Uspjeh

Uspjesi u prošlosti, vizije za budućnost

Tehnički napredak se udružio sa sparing partnerom za maksimalne brzine i daje korisne ulazne podatke na svim nivoima razvoja. Sve ovo je postignuto a da se ne gubi iz vida ono što je zajednička misija, a to su kontrolisane vrhunske performanse u svim oblastima (brzina), nezavisno od kategorije vozila. Korporativno partnerstvo između BRABUS i Continental-a je izuzetno. Rezultati su impresivni. To garantuje da će se ono nastaviti i u budućnosti, dvije kompanije zaključile su ugovor o partnerstvu na IAA 2011.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružamo najbolji doživljaj na našoj web stranici. Kliknite ovdje da saznate više detalja ili da promijenite vaše postavke za kolačiće.