Proizvodi za automobil/kombi/4x4

stage_image1_lg

Zašto Continental

Stručno znanje u automobilizmu

Gledamo naprijed i još dalje.

Još od 1995. godine Continental razvija veće ključne  tehnologije za postizanje sigurnije i udobnije vožnje. Sada je na nama da oblikujemo budućnost automobila.    
Continental Grupa za automibilsku industriju je jedan od vedećih dobavljača automobila na svijetu s preko 87,000 zaposlenika na preko 170 lokacija. Svi oni rade u jedinstvenom okruženju, od guma do neprednih sustava za sigurnost, s jednom zajedničkom vizijom: učiniti mobilnost sigurnom, održivom i međusobno povezanom. Kako automobili postaju sve inteligentniji, tri naša odjela, Šasija i sigurnost, Pogon i Interijer, usko surađuju na korištenju tih podataka kako bi pružili kupcima što bolji doživljaj vožnje. Od aktivne i pasivne sigurnost,i sve do podataka i upravljanja gorivom u oko vozača, Continental pokriva cijeli proces vožnje automobila – a jednog će ga dana možda pustiti da sam vozi.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružamo najbolji doživljaj na našoj web stranici. Kliknite ovdje da saznate više detalja ili da promijenite vaše postavke za kolačiće.