Proizvodi za automobil / dostavno vozilo / 4x4

stage_image1_lg

Kompanija

Gume za bicikle

Njemački inženjering još od 1871. godine

New content item

Više od 100 godina iskustva u razvoju i proizvodnji guma za bicikle učinilo je Continental jedinstvenom kompanijom u ovoj industriji.Continental je jedini njemački proizvođač guma za bicikle koji svoje gume proizvodi u Njemačkoj. To saznanje služi kao moćni poticaj našim inženjerima i svima koji su involvirani u proizvodni proces da neprestano teže daljnjim inovacijama.                                                                                                                            

U našem centru za tehnologiju i razvoj u Korbachu, mi neprestano razvijamo nove revolucionarne tehnologije kao što su nenadmašiva smjesa Black Chili i ultimativna Vectran™ tehnologija-rekorder za popravak gume, koje se obje koriste u vrhunskom natjecateljskom sportu. 

Te tehnologije zahtijevaju sofisticirane procese za postizanje legendarne kvalitete krajnjih proizvoda, a ti inovativni proizvodi, jednako kao i  ProTection i RaceSport tehnologija za MTB gume, mogu se jedino proizvesti u našoj tvornici u Njemačkoj - "Ručno izrađeno u Njemačkoj".                                                                            

Kako bismo mogli ponuditi najbolju gumu za svaku vrstu primjene, mi se podjednako oslanjamo na dijalog s našim profesionalnim utrkivačima, rekreativnim biciklistima i biciklistima koji voze bicikl svakodnevno.                                                                                  

Kao globalni čimbenik, Continental također održava proizvodne resurse izvan Njemačke, gdje se Continental gume proizvode za vas s jednakom razinom pažnje i predanosti. Jedna stvar koju sve Continental gume za bicikle imaju zajedničku je to da su razvijene u tehnološkom centru u Korbachu, Njemačka, gdje također podliježu strogoj provjeri.                                                                                                                                                               '
Iza fraze "Ručno izrađeno u Njemačkoj" stoji naše srce i naša duša, u svim našim proizvodima i tehnologijama.                                     


Uživajte u doživljaju Continentalovih proizvoda! Naš tim marljivo radi za vas!    

New content item


Mi koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolji ugođaj na našoj veb stranici. Kliknite ovde da biste saznali više ili promenili vaša podešavanja kolačića.