Proizvodi za automobil / dostavno vozilo / 4x4

stage_image

Medijske usluge

Black Chili Driving experience: imamo pobjednike

09/05/2019
Black_chilli_driving_experience

Black Chili Driving experience: imamo pobednike

  • Poznati su srećnici koji će osetiti zavojite krivine Provanse i doživeti vrhunsko prijanjanje pneumatika Continental

Kako drugačije proslaviti vodeću ulogu u automobilskoj industriji nego ostvarivanjem snova ljubiteljima automobila? Continental će grupu srećnika iz regije Adria koji su učestvovali u nagradnom kvizu i ubedili žiri, povesti u nezaboravni 4-dnevni doživljaj Provanse, gde će isprobati pneumatike Continental sa gumenom smešom Black Chili.

 

U onlajn interaktivnom nagradnom kvizu učestvovalo je više od 12 hiljada ljudi iz 8 država. Svako ko je propratio atraktivni snimke prošlogodišnjeg Black Chili iskustva, suočio se sa problemima bezbedne sportske vožnje, brenda Continental i pneumatika. Međ finaliste svrstali su se oni koji su svojim žarom i ličnom ubeđenošću predočili žiriju zašto bi upravo oni morali da budu deo toga nezaboravnog doživljaja. Svaki od finalista dobio je jedinstvenu priliku da na doživljaj pozove još nekoga. Žiri je sa svima obavio kratak razgovor i izabrao je pobednike koji nestrpljivo čekaju 23. maj, kada sve počinje.

 

Iz Bosne i Hercegovine na Black Chili Driving Experience odlaze Anja Stojkić i Filip Konjevod.

 

I šta čeka nagrađene?
Avionom će otputovati u Francusku gde će se u prestižnom hotelu upoznavati sa francuskom kuhinjom, uživati u lepotama Provanse i pre svega doživeti nezaboravne trenutke za volanom prestižnih sportskih automobila.

 

I naravno da će se sve vrteti oko pneumatika Continental, pošto će se nagrađeni podrobno upoznati sa gumenom masom Black Chili, koja je plod dugogodišnjih ispitivanja, inovacija i razvoja a koja obezbeđuje bolje prijanjanje i kraće zaustavno rastojanje kako na mokrim tako i na suvim putevima. Pneumatici ContiSportContact 5, ContiSportContact 5P i SportContact 6 deo su originalne opreme automobila koji će biti pogonska sila događaja i koje će nagrađeni imati prilike da voze. To su: Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3, BMW M240i, Jaguar I-PACE i Ford Mustang GT.

 

Čeka ih dakle savršena kombinacija benzinskih isparenja, vrhunske kuhinje i bezbednih doživljaja na slikovitim putevima Provanse za volanom prestižnih automobila i sa odličnim prijanjanjem pneumatika Continental visokih performansi.

Kontakt
press_contact_image_sidebar_luka_maselj
Luka Maselj

PR & Marketing communications B2C

Continental Adria pnevmatike d.o.o.
Zagrebška cesta 104
2000 Maribor
Slovenia

+386 24 50 34 48

+386 24 50 34 39